Solstråle

Söndag. Vad gör det att huvudet värker och magen skriker efter gårdagsnattens alla drinkar när solen skiner för första gången på jag-vet-inte-hur-länge. Lycklig!


Godkänd

Jag klarade tentan. Om det är nån som undrar. Pinsamt. Jag som knappt hade ansträngt mig alls! Det är nästan så jag skäms.

Hundvakt

Lördag och hundvakt. Har gått en lång promenad och tittat på Sundbybergs alla sjöfåglar. Grått och tråkigt, snöflingor i luften och fullt av löpare i spåret. I desperat behov av egen lägenhet. Ivägen överallt. Sysslolös och ensam.

I am a rockstar yes I am

Jag ser ut som en rockstjärna. Det konstaterade i alla fall en liten klasskompis till T när jag hämtade henne i tisdags. Troligen var det skinnjackan som gjorde det. Kanske var det en komplimang?

Svacka

Ja, jag är dålig på att uppdatera bloggen. Men nej, jag tänker inte lägga ner den. Jag tror att jag kommer upp ur svackan så småningom. Och snart är det vår!

Semestervecka

Tentan är godkänd och avklarad. Skönt. Nästa vecka väntar Åres skidbackar. Scary. Jag som inte åkt skidor sen jag var typ tolv... Men sol och afterski och hotellnätter och nattåg och restaurangbesök och bastubad har jag ingenting emot... Det blir nog mys.


Sschhh!

Bloggen sover bloggen sover i sin lugna vrå...