Tillfrisknad

Sådär! Nu är halsflussen bortmotad och nya arbetsdagar väntar bakom kassadisken! Och jag ska glittra och le som en strålande fe, precis som utlovat!
Jag hoppas bara att jag håller mig frisk ett tag nu! Har räknat efter i min kalender och insett att jag har varit sjuk minst en- ibland två gånger per månad det senaste året! Undantaget tre sommarmånader när jag reste, badade, solade och mådde utmärkt.
Jag var på vårdcentralen i måndags, tog halsprov (uuurk!) och fick pencillin utskrivet. Läkaren skickade också en remiss till en öron-näsa-hals-specialist som ska bedömma om jag bör operera bort mina halsmandlar... Fy! Men kan det hjälpa mig att hålla mig frisk är det kanske värt det... Och efter operationen får man bara äta soppa och glass!! Glass är ju inte så dumt... Hehe.
Nåja vi får väl se, först ska jag stå i vårdkö och vänta på att specialisten hör av sig...

Imorgon börjar jag jobba klockan 05.15. Det innebär att jag måste gå upp klockan 03.30... Det är inte det lättaste att betjäna kunder med ett leende på läpparna så dags på morgonen ska jag säga! Fast å andra sidan brukar kunderna vara desto roligare! Den vanligaste kommentaren så där tidigt på morgonen är "Jaså börjar du jobba nu, jag som inte ens har gått och lagt mig än!" Och det vanligaste inköpet är en majonäskladdig macka samt en stooor cocacola. Helst skulle kunderna vilja ha kletiga korvar med räksallad eller bostongurka... Men vi erbjuder bara ketchup och senap, och dessutom sätter vi inte på korvgrillen det första vi gör när vi öppnar...


Kommentarer
Postat av: Jessica

Värda..hm knappast?
Och ingen självdiseplin i världen kan ändra på vad man känner...
Och där fastnar man..runt hät tårarna rinner också..
Tyvärr..

Postat av: Jessica

Jaaa de vore mysigt!
Egna julkort:D

2006-11-23 @ 19:41:14
URL: http://fenomenasthlm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback