Partyhelg

Vilken partyhelg! I fredags var det dags för terminens första tenta-öl med nya klassen. Delkurs ett var avslutad och hemtentan inlämnad, och det måste naturligtvis firas! Vi var ett gäng från klassen som möttes på S:t Eriksplan för att sedan ta en drink på Tiki Room, där det genomgående temat var exotiska polynesiska fruktdrinkar (väldigt dyra sådana också, men vad gör det när det är löningshelg?!). Sex stycken av oss beställde in en otroligt häftig vulkandrink, som var formad ungefär som en sockerkaksform, där mitt-toppen på formen var en vulkan som brann (på riktigt!) och själva drinken låg i fåran runt omkring. Sex stycken sugrör fick vi, och sen vad det bara att surpla! 21 centiliter sprit innehöll den, så det var tur att vi var många drinkare. Ett mysigt ställe var det, där man dessutom kan äta om man skulle känna för det.

    Fyra av oss fortsatte sedan vidare till Candy på Stureplan, där vi dansade och drack cider. En trevlig kväll, med andra ord.

    Igår var det dags igen. En före detta kurskompis ordnade inflyttningsfest i sin jättemysiga etta i Fredhäll. Pojkvännen och jag akut-handlade folköl på Ica (!), då vi insåg att vi inte kunde komma tomhänta och förvänta oss att bli bjudna av andra, och tog en taxi för att slippa irra runt i vintermörkret. Vi var hemma igen till klockan ett, eftersom pojkvännen skulle upp klockan fem för att börja jobba klockan sju. Inte många timmars sömn för honom, men desto fler för mig!

party Fångade på bild på Candy


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback