Uppdatering

Det har blivit dåligt med uppdateringar här på sista tiden. Kan i alla fall tala om att jag nu har börjat arbeta extra inom hemtjänsten på helgerna, och trivs helt bra med att köra omkring i en liten fin bil och ringa på hos små tanter och koka lite kaffe och dammsuga ett och annat golv. De blir så glada och uppskattar att man kommer, även om man bara slänger soporna eller diskar en kaffekopp. I torsdags var jag hos distriktssköterskan och fick delegering, dvs. tillåtelse att dela mediciner. Jag fick skriva på en massa papper och fick information om regler och lagar, samt hur dosetter fungerar och vem jag ska ringa om jag har några frågor. Distriktssköterskan var jättetrevlig och välkomnade mig att arbeta hos henne på vårdcentralen nästa sommar om jag skulle vilja. Kul! 

I helgen har jag trots arbete hunnit med att umgås lite med vännerna. I fredags var jag och pojkvännen tillsammans med T och nyfunna vännerna D och M och åt middag i Kungshallen för att sedan fortsätta till bowlinghallen (ojoj, vad dålig jag hade blivit på bowling! Det var flera år sedan jag spelade!) och tillsist hamna på Belgobar med varsin belgisk öl (minst...). Vi provade bland annat körsbärsöl, som mera såg ut och smakade som saft... skumt! Tydligen var jag den enda som uppskattar mörk öl, de andra föredrog blond.

På lördagskvällen åt vi middag i vår lägenhet alla fem, och gick sedan ut och spelade lite kubb i sommarkvällen. Tog med oss en bag-in-box och varsit plastglas. Mys! Senare slöt vännen A upp, och det blev drinkspel och vattenpipa.  

(Klicka på bilderna för större bild, och klicka igen för att stänga bilden.)

               
M och D.                      Öl-bricka.                      T.                       Körsbärsöl.

       
Belgobar.                           Jag.           Drinkspel.                 Pojkvännen och M.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback