Födelsedagsweekend i november

Vi ska fira min födelsedag i Oslo, jag och R, har vi bestämt. Vi hittade flygbiljetter på Ryanair för ingenting. Nästintill. Så varför inte? En weekend i ytterligare en ny stad. Spännande.
Nu gäller det bara att hitta ett hotell. Jag sitter och surfar bland glammiga grandhotels och lyxiga Radisson. Pool och spa? Eller frukostbuffé? Svit eller dubbelrum? Nära centrum eller längre ifrån? Tänk om man hade obegränsat med pengar!


Kommentarer
Postat av: stina

Då måste föredetta Oslobon tipsa om att ni måste gå till Frognerparken/Vigelandsparken!(de e samma park me två namn) Ascoola statyer där! Å så förstås slottet, Karl Johann, Akerbrygga å kanske Holmenkollen. =)

Postat av: SVAR: elida

Åå, tack för tipsen! Kul att höra från dej! Ska bli jättekul att se Oslo. (Särskilt med tanke på möjligheten för högre lön som sjuksyrra i Norge; måste ju få en uppfattning om ifall det vore kul att bo där ett tag!). Hoppas bara att vi förstår norskan!

Kram!

2009-10-02 @ 09:50:58
Postat av: stina

Jag kunde inte ett ord norska när jag åkte dit, men det är bara att lära sig! bor du i närheten av Oslo är det inte så svårt, svårarare om man kommer uppåt kusterna till, då är de inte lätt å höra va de säger... Dessutom är många norrmän ganska bra på svenska, det är mkt mera sverige i norge än va de e norge i sverige om du fattar. De tittar på svenska barnprogram, lyssnar på svensk musik osv. (dessutom kryllar de ju av svenskar i Norge, då de börjar nog bli vana) Skulle inte oroa mig för norskan om ja va du, de fixar du! =)

2009-10-02 @ 18:32:45
URL: http://lillstina.blogg.se/
Postat av: Svar:elida

Tack för uppmuntran! =)

2009-10-03 @ 18:39:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback